+386 40 986 110    
11. 09. 2017 - Avtor Juptis

10  stvari, ki jih razumejo le pohodniki

Pohodniki in vsi tisti, ki svoj prosti čas radi preživljamo v naravi, smo med seboj tesno povezana skupnost. Vedno smo na lovu za novimi ljudmi, ki bi se nam pridružili pri različnih podvigih. Včasih ostali, ki ne "dihajo” za pohodništvo, kar malo težko razumejo našo strast za to priljubljeno športno aktivnost. V nadaljevanju vam zato razkrivamo 10 stvari, ki jih lahko razumemo le pohodniki.


Ste že slišali za frazo "Dress for sucsess”?  Izkazalo se je, da tudi pri špornih aktivnostih, konkretneje pri fitnesu, pravilna izbira oblačil še kako vpliva na uspešne rezultate. Mogoče ste pri tem pomislili, da izbiri športnih oblačil res ni treba posvečati veliko pozornosti, saj bodo kmalu tako ali drugače polna znoja. Zakaj ne bi torej skočili kar v svojo priljubljeno bombažno majico in stare telovadne kratke hlače?

Ni čisto tako. V bistvu še zdaleč nimate prav. V nadaljevanju razkrivamo, zakaj je ustrezna izbira kvalitetnih ženskih špornih pajkic in športnega topa za fitnes še kako pomembna.
Pomlad je čas, ko se narava prebuja. Narava ozeleni in na novo zaživi. Vonj gozda in zelena barva nas pomirjata in izboljšujeta razpoloženje. Temperature se počasi dvignejo iz hladnih zimskih do povsem poletnih. Pogosteje se odpravimo v naravo in na prostem izvajamo različne aktivnosti. Zaradi nihanja temperature moramo tudi prilagoditi izbor oblačil, saj nas spomladi lahko ujame kakšen kratkotrajen naliv. Dobra nepremočljiva jakna je bistvenega pomena za vse vrste dejavnosti na prostem. Glavni namen je seveda ostati suh, hkrati pa je potrebno poskrbeti tudi za toploto.
Trespass Regatta outdoor Abbey Camp Champion oblačila geographical-norway-oblačila za moške elle sport Pyramid