+386 40 986 110    

Oblačila za šport in fitnes - veste, kako jih pravilno izbrati?

20. 08. 2017 - Avtor Juptis
Oblačila za šport in fitnes - veste, kako jih pravilno izbrati?
Ste že slišali za frazo "Dress for sucsess”?  Izkazalo se je, da tudi pri špornih aktivnostih, konkretneje pri fitnesu, pravilna izbira oblačil še kako vpliva na uspešne rezultate. Mogoče ste pri tem pomislili, da izbiri športnih oblačil res ni treba posvečati veliko pozornosti, saj bodo kmalu tako ali drugače polna znoja. Zakaj ne bi torej skočili kar v svojo priljubljeno bombažno majico in stare telovadne kratke hlače?

Ni čisto tako. V bistvu še zdaleč nimate prav. V nadaljevanju razkrivamo, zakaj je ustrezna izbira kvalitetnih ženskih špornih pajkic in športnega topa za fitnes še kako pomembna.
3 razlogi za investicijo v Elle Sport oblačila za fitnes

1. V atraktivnih Elle Sport ženskih športnih pajkicah za fitnes se boste počutili bolj samozavestno

Moda je dandanes svoj pečat pustila tudi na ženskih športnih pajkicah in daleč so dnevi, ko je bilo nošenje vrečastih hlač ali česa podobno neuglednega popolnoma samoumevno. V privlačnih Elle Sport ženskih športnih pajkicah, ki vam dobro pristojijo, boste dosegali boljše športne rezultate, in sicer ne glede na vrsto vaj, s katerimi boste pognali kri po žilah.

Z raziskavami so namreč dokazali, da ljudje, ki vedo, da dobro izgledajo, hodijo na fitnes z večjim veseljem. Če boste torej oblekli ženske športne pajkice, v katerih boste zadovoljni sami s seboj, boste k telesni vadbi pristopili z večjo motivacijo in rezultati ne bodo zaostali.

Elle Sport ženska oblačila za fitnes so narejena so iz visokokakovostnih materialov, ki se popolnoma prilegajo vaši postavi ter jo tako naredijo (še) bolj privlačno, tkanine so obdelane z Dri Activ tehnologijo, ki  pomaga odvajati znoj stran od kože in s tem poskrbi za optimalno udobje in mobilnost.


2. S pametno izbrano Elle Sport žensko majico brez rokavov boste lažje trenirali

Kako prijetno se boste počutili na fitnesu, je odvisno tudi od tega, ali nosite športni top, ki ustreza razmeram na fitnesu. Material, iz katerega je npr. izdelana ženska majica brez rokavov, mora ustrezati vrsti in stopnji gibalne aktivnosti, ki ji je oblačilo namenjeno.

Na splošno mora biti ženska majica brez rokavov udobna, prožna, lahka in trpežna. Še bolje, če ima všit nedrček, ki zagotavlja prsim ustrezno podporo. Pri tem pa ne pozabimo na najpomembnejše:  dobro mora vpijati vlago, odvajati vlago s površine telesa ter kožo ohranjati suho. Tekstilna vlakna naravnega izvora so pri športnih topih vedno bolj v manjšini. Nadomeščajo jih sodobna sintetična vlakna, ki ustrezajo vsem zgoraj naštetim kriterijem.
Priporočamo Elle Sport športni top z všitim nedrčkom in z všito mrežico za dihanje kože. Takšna ženska športna majica brez rokavov oziroma športni top vam nudi podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete. Zagotavljamo udoben občutek pri nošenju in optimalno upravljanje z vlago.

3. Dobro ”ukrojena” športna oblačila vam omogočajo, da se svobodno gibate
Zato nikakor ni najboljša rešitev v tem, da pri nakupu športnih oblačil preveč skoparite z denarjem. Ženske športne pajkice, ki ste jih dobili za drobiž? Po vsej verjetnosti se vam ne bodo dobro prilegale, zato bo vaše gibanje omejeno. Tudi cenena ženska majica brez rokavov bo povzročila več škode kot koristi.
Zato vam priporočamo, da za nakup športnega topa ali ženskih športnih pajkic raje odštejete nekaj več denarja, saj bodo le tako oblačila res dobro krojena in kot taka služila svojemu namenu.