+386 40 986 110    
22. 01. 2020 - Avtor Juptis
Iščete način za bolj trajnostni življenjski slog?
Ekološke krpice iz čebeljega voska so odlična alternativa tradicionalnim plastičnim vrečkam ali škatlicam za kosilo iz treh razlogov ; hrano bodo ohranile svežo dlje časa, izdelane so iz okolju prijaznih materialov in so za večkratno uporabo. Uporabljate  jih lahko v kuhinji za shranjevanje hrane in drugod v gospodinjstvu.
Obstaja veliko nasvetov in trikov za zaščito pred komarji in drugimi žuželkami: izklopite svetlobo, nosite svetlejša oblačila,eterična olja iz citrusov,sivke, jejte česen itd. toda žal večina od njih ni uspešna, saj škodljivce privlači človekov izdihan ogljikov dioksid ( CO2 ), in vonj celotne vrste bakterij, ki naravno ščitijo kožo.

Takšno ali drugačno kampiranje postaja vedno bolj priljubljeno, zato se vedno več ljudi pričenja zavedati, kako pomembne so kvalitetne blazine za kampiranje, ki nam zagotavljajo miren in sproščen spanec nekje v naravi. Od vrste spalne podloge je namreč odvisno, ali boste spali kot kralj ali pa se boste vso noč premetavali in prosili za vsaj pol ure še kako potrebnega spanca.

 

Napihljiva postelja pride prav vsakokrat, ko potrebujete prenosni sistem za spanje, pa naj gre za noč, ki jo boste preživeli na tleh v prijateljevi hiši ali pa za pravo kampiranje nekje v divjini. Kvalitetno napihljivo ležišče ne poskrbi le za udobje in mehkobo, temveč tudi prepreči, da bi vas ponoči zeblo. Na tržišču je zadnje čase ogromno različnih spalnih podlog, sami pa morate izbrati tako, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam in željam.

 

Samo zamislite si, da bi na kampiranju zvečer morali ležati na trdih in mrzlih tleh. Kvalitetne spalne podloge ta problem rešujejo tako, da nudijo dobro izolacijo pred mrzlimi tlemi, obenem pa poskrbijo za udobno površino za spanje.


Trespass Regatta outdoor Abbey Camp Champion oblačila geographical-norway-oblačila za moške elle sport Pyramid