+386 40 986 110    
Obstaja veliko nasvetov in trikov za zaščito pred komarji in drugimi žuželkami: izklopite svetlobo, nosite svetlejša oblačila,eterična olja iz citrusov,sivke, jejte česen itd. toda žal večina od njih ni uspešna, saj škodljivce privlači človekov izdihan ogljikov dioksid ( CO2 ), in vonj celotne vrste bakterij, ki naravno ščitijo kožo.

Takšno ali drugačno kampiranje postaja vedno bolj priljubljeno, zato se vedno več ljudi pričenja zavedati, kako pomembne so kvalitetne blazine za kampiranje, ki nam zagotavljajo miren in sproščen spanec nekje v naravi. Od vrste spalne podloge je namreč odvisno, ali boste spali kot kralj ali pa se boste vso noč premetavali in prosili za vsaj pol ure še kako potrebnega spanca.

 

Napihljiva postelja pride prav vsakokrat, ko potrebujete prenosni sistem za spanje, pa naj gre za noč, ki jo boste preživeli na tleh v prijateljevi hiši ali pa za pravo kampiranje nekje v divjini. Kvalitetno napihljivo ležišče ne poskrbi le za udobje in mehkobo, temveč tudi prepreči, da bi vas ponoči zeblo. Na tržišču je zadnje čase ogromno različnih spalnih podlog, sami pa morate izbrati tako, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam in željam.

 

Samo zamislite si, da bi na kampiranju zvečer morali ležati na trdih in mrzlih tleh. Kvalitetne spalne podloge ta problem rešujejo tako, da nudijo dobro izolacijo pred mrzlimi tlemi, obenem pa poskrbijo za udobno površino za spanje.


11. 09. 2017 - Avtor Juptis

10  stvari, ki jih razumejo le pohodniki

Pohodniki in vsi tisti, ki svoj prosti čas radi preživljamo v naravi, smo med seboj tesno povezana skupnost. Vedno smo na lovu za novimi ljudmi, ki bi se nam pridružili pri različnih podvigih. Včasih ostali, ki ne "dihajo” za pohodništvo, kar malo težko razumejo našo strast za to priljubljeno športno aktivnost. V nadaljevanju vam zato razkrivamo 10 stvari, ki jih lahko razumemo le pohodniki.


Trespass Regatta outdoor Champion oblačila geographical-norway-oblačila za moške elle sport Pyramid